شرکت کامپیوتری آرسس پارت https://arsessnetwork.com/ خرید و فروش سرور | استوریج کیونپ | تجهیزات و خدمات شبکه | هارد | رم Wed, 26 Apr 2023 12:02:13 +0000 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.5 https://arsessnetwork.com/wp-content/uploads/2019/10/cropped-333336-60x60.png شرکت کامپیوتری آرسس پارت https://arsessnetwork.com/ 32 32 وب سرور چیست و چه کاربردی دارد ؟ https://arsessnetwork.com/%d9%88%d8%a8-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d9%88-%da%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d8%af-%d8%9f/ https://arsessnetwork.com/%d9%88%d8%a8-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d9%88-%da%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d8%af-%d8%9f/#respond Wed, 26 Apr 2023 12:02:13 +0000 https://arsessnetwork.com/?p=6678 وب سرور چیست؟ تقریباً همه ما تجربه‌ی استفاده از فضای وب را داریم و با استفاده از آن محتوایی را جستجو می‌کنیم یا فایلی را بارگذاری می‌کنیم. برای استفاده از یک سایت به سخت افزارها و نرم افزارهای مختلفی نیاز ... ادامه مطلب

نوشته وب سرور چیست و چه کاربردی دارد ؟ اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
وب سرور چیست؟

تقریباً همه ما تجربه‌ی استفاده از فضای وب را داریم و با استفاده از آن محتوایی را جستجو می‌کنیم یا فایلی را بارگذاری می‌کنیم. برای استفاده از یک سایت به سخت افزارها و نرم افزارهای مختلفی نیاز است. یکی از این نرم افزارها وب سرور است که در کنار زیر ساخت‌های دیگری مانند هاست، دامنه و پروتکل‌های امنیتی به کاربران کمک می‌کند تا به سایت یا صفحه‌ی مورد نظر دست پیدا کنند.

رایج‌ترین کلاینتی که در فضای وب مورد استفاده قرار می‌گیرد مرورگرها هستند. وقتی یک سایت را بارگذاری می‌کنید یا روی یک لینک دانلود کلیک می‌کنید و با استفاده از آن فیلم یا فایلی را دانلود می‌کنید، در واقع مرورگر درخواست کاربر را به web server ارسال می‌کند.

 

مقاله مرتبط: سرور چیست+پادکست و فیلم آموزش اجزای سرور

 

بررسی سخت افزاری وب سرور

در این مورد باید به این نکته توجه داشته باشیم که وب سرور مانند یک کامپیوتر است که فایل‌های مربوط به وب سایت نظیر فایل  CSS، تصاویر، جاوا اسکریپت و فایل‌های HTML بر روی آن نگهداری می‌شود.

در واقع وب سرور با استفاده از اینترنت داده‌های ذخیره شده در سرور را برای کاربران می‌فرستد.
اما اگر بخواهیم وب سرور را به لحاظ نرم افزاری توصیف کنیم، باید بگوییم بخش‌های مختلف آن شیوه‌ی دسترسی کاربران را کنترل می‌کنند.

به طور مثال نرم افزار HTTP server از طریق پروتکل http درخواست نمایش سایت را بررسی و با توجه به آن، پاسخ صحیح را ارسال می‌کند.

انتشار وب سایت نیاز به وب سرور استاتیک و دینامیک دارد.

  • وب سرور استاتیک از یک سیستم کامپیوتری (سخت افزار) و یک سرور HTTP (نرم افزار) تشکیل می‌شود و فایل‌های میزبانی شده را به همان شکلی که هستند به مرورگر ارسال می‌کند.
  • وب سرور دینامیک یا پویا از یک وب سرور استاتیک و یک نرم افزار اضافی تشکیل می‌شود. نرم‌افزار اضافی اغلب از یک سرور برنامه و یک پایگاه داده تشکیل می‌شود. با توجه به اینکه سرور برنامه فایل‌های میزبانی شده را قبل از فرستادن به مرورگر از طریق سرویس HTTP به روز می‌کنند، به آن سرور پویا گفته می‌شود.

 

وب سرور چگونه کار می‌کند؟

برای آشنایی با شیوه‌ی عملکرد وب سرورها لازم است مسیر ارسال درخواست و دریافت پاسخ را بررسی کنیم. یعنی فرایندی که از طریق آن اطلاعات بین مرورگر وب و سرور تبادل می‌شود باید شناخته شود. فرض کنید یک آدرس را در نوار مرورگر وارد می‌کنید، بدینوسیله درخواست دریافت اطلاعات به دامنه سایت ارسال می‌شود و شما می‌توانید صفحه اول سایت دسترسی داشته باشید.

در مرحله‌ی بعدی درخواست کاربر به DNS server ارجاع می‌شود تا IP سرور سایت دریافت شود و اطلاعات مورد نیاز کاربر در دسترس وی قرار بگیرد. علت ارجاع به IP این است که هر سایت IP منحصر به فرد دارد و تنها از این طریق می‌توان به سرور سایت دسترسی پیدا کرد.

در واقع درخواست کاربر از این طریق به سرور می‌رسد و web server آن را پردازش می‌کند و در نهایت پاسخ درخواست کاربر با فرمت صفحات HTML و با اطلاعات دیگر تحت پروتکل http به مرورگر ارسال می‌شود.
اما اگر وب سرور نتواند صفحه‌ی مورد نظر کاربر را پیدا کند، ارور ۴۰۴ از سوی وب سرور برای شخص درخواست کننده ارسال می‌شود. به بیان ساده‌تر وب سرور نقش یک نامه رسان را دارد که اطلاعات بین کاربران و وب سرور را منتقل می‌کند و موجب ایجاد تعامل بین آن‌ها می‌شود.

 

مقاله های بیشتر در مورد تست فلوک : هر آنچه که باید درباره تست فلوک بدانید‍!

 

کاربردهای وب سرور چیست؟

بعد از آشنایی با شیوه‌ی عملکرد وب سرور بهتر است با کاربردهای آن هم آشنا شویم. کاربرد وب سرور شامل موارد زیر است.

 

کاربرد وب سرور در مدیریت محتوای داخلی سایت

اصلی‌ترین کاربرد وب سرور این است که می‌تواند محتوای داخلی یک سایت را مدیریت کند. محتوا منحصر به یک مورد خاص نیست و شامل عکس‌ ها، متون، مدیا های ویدئویی و  حتی انواع مختلف کدهای جاوااسکریپت و HTML می‌شود.

 

کاربرد وب سرور در بدست آوردن آدرس IP از نام دامنه

وقتی که کاربران آدرس یک صفحه را در فیلد جستجو وارد می‌کنند، به منزله این است که یک درخواست برای web server ارسال می‌کنند. پس اگر یک سایت وب سرور نداشته باشد، درخواستی را نمی‌تواند دریافت کند.

پس اگر کاربر اسم دامنه را تایپ کند و حتی درخواست را هم ارسال کند هیچ پاسخی نمی‌گیرد.

مثل اینکه زنگ یک منزل را فشار بدهید و چون کسی داخل آن سکونت ندارد، پاسخی دریافت نکنید و در به روی شما باز نشود.

 

انواع وب سرور چیست و هرکدام چه استفاده هایی دارند؟

انواع مختلفی از وب سرورها در دسترس است که شرکت‌های مختلفی آن‌ها را ارائه می‌دهند و در اختیار کاربران فضای وب قرار می‌دهند. با توجه به اینکه سایت‌ها کاربردهای متفاوت و تبعاً نیازهای متفاوتی دارند، لازم است وب سرورهای متفاوتی متناسب با آن انتخاب شود تا نیاز کاربران تامین شود.

 

وب سرور آپاچی چیست ؟

یکی از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین وب سرورها آپاچی است که در حال حاضر بالغ بر ۱۰۰ میلیون وب سایت مختلف از آن استفاده می‌کنند. وب سرور آپاچی در پلتفرم لینوکس اجرا می‌شود اما امکان نصب آن بر پلتفرم‌های ویندوز هم وجود دارد. قابلیت‌ها و ویژگی‌های وب سرور آپاچی زیاد است اما مهم‌ترین آن‌ها این است که این وب سرور متن باز است.

متن باز بودن باعث می‌شود امکان تعامل و شخصی‌سازی آن برای توسعه دهندگان بیشتر شود و همین امر باعث شده در رقابت بین وب سرورهای مختلف آپاچی بتواند پیشتاز باشد. ویژگی‌های دیگر وب سایت آپاچی شامل موارد زیر است:

  1. پشتیبانی وب‌سرور آپاچی از زبان‌های TCL, Python, Perl و PHP
  2. آماده کردن ماژول‌های متعدد برای تعامل بیشتر با آپاچی
  3. تعامل و کنترل ۱۰ هزار درخواست
  4. قابلیت پشتیبانی از htaccess و پروتکل  HTTP/2
  5. قابلیت محدود کردن کانکشن‌‌های فعال
  6. توانایی Fault Tolerance و Failover

 

وب سرور لایت اسپید چیست؟

یکی از پر سرعت‌ترین خدمات رسانی اینترنتی را می‌توان از وب سرور لایت اسپید دریافت کرد که باعث شده در سایت‌های پر بازدید از آن استفاده‌ی زیادی شود. اگر بخواهیم بین سرعت لایت اسپید و آپاچی یک مقایسه انجام دهیم می‌توانیم ادعا کنیم وب سرور لایت اسپید ۵/۱ برابر آپاچی سرعت دارد.

البته کاربرانی که قصد استفاده وب سرور لایت اسپید را داشته باشند باید به این نکته توجه کنند که بابت استفاده از آن باید هزینه‌ی بالایی بپردازند. ویژگی‌های مهم وب سرور لایت اسپید شامل موارد زیر است:

  •  پشتیبانی از قابلیت‌های آپاچی نظیر ht access , Mod Security, Mod Rewrite
  •  پایداری بالای وب سرور لایت اسپید

کاربرد وب سرور

وب‌سرور Nginx چیست؟

یکی دیگر از وب سرورهای محبوب که کاربران زیادی از آن استفاده می‌کنند، وب‌سرور Nginx است که با پلتفرم‌های ویندوز، مک و لینوکس سازگاری دارد. بر اساس گزارشات حدود ۱۲ درصد از سایت‌های اینترنتی از وب سرور وب‌سرور Nginxخدمات خود را دریافت می‌کنند. ویژگی‌های دیگر وب‌سرور Nginx شامل موارد زیر است:

  • امکان فعال کردن بیش از ده هزار اتصال فعال همزمان
  • قابلیت تعامل با فایل‌های Status
  • توانایی اجرای Load Balancing
  • قابلیت Fault Tolerance
  • امکان سازگاری با پروتکل IPV6
  • استریم فرمت‌های مختلف ویدئویی FLV و MP4
  • امکان رصد کردن کاربران
  • امکان پشتیبانی از پروتکل‌های IMAP, SMTP و POP3

 

وب سرور IIS

وب‌سرور Internet Information Services به اختصار به نام IIS شناخته می‌شود فقط برای ویندوز قابل استفاده است. با توجه به اینکه web server IIS در نسخه‌های ویندوز ساخته شده است نباید انتظار یک وب سرور رایگان را از آن داشته باشیم. سایر ویژگی‌های وب سرور IIS شامل موارد زیر است:

  1. پشتیبانی از پروتکل‌های HTTP ،HTTPS ،FTP،FTPS، SMTP و NNTP
  2. سازگاری با زبان‌های برنامه‌نویسیnet و Net. و زبان PHP
  3. ماژول‌های متنوع و پشتیبانی از پروتکل WebSocket
  4. محدود بودن استفاده از وب سرور ISS به برنامه‌ها و سایت‌هایی که با پشتیبانی می‌شود.

 

وب سرور Apache Tomcat

Apache Tomcat دارای منبع باز جاوا سرولت (Java Servlet)است و به صورت وب سرور عمل می‌کند. برنامه جاوا که بتواند قابلیت‌های یک سرور را گسترش ‌دهد و بصورت یک وب سرور عمل می‌کند با نام جاوا سرولت  (Java Servlet)شناخته می‌شود. در واقع سرولت  (Servlet)به تمام تقاضاها پاسخ می‌دهد و می‌توانند کاربردهای web server را اجرا کنند و معادل جاوا برای تکنولوژی‌ محتوای وب پویا مانند PHP و ASP.NET باشند.

اکثر مواقع Apache Tomcat در بین سرورهای برنامه کاربردی جاوا با منبع باز مانند: JBoss ،Glassfish، Wild fly  دسته بندی می‌شود.

<<< به این مطلب امتیاز دهید

نوشته وب سرور چیست و چه کاربردی دارد ؟ اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
https://arsessnetwork.com/%d9%88%d8%a8-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d9%88-%da%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d8%af-%d8%9f/feed/ 0
DNS SERVER چیست و چه کاربردی دارد ؟ https://arsessnetwork.com/what-is-dns-server/ https://arsessnetwork.com/what-is-dns-server/#respond Wed, 25 Jan 2023 11:41:49 +0000 https://arsessnetwork.com/?p=6477 DNS سرور چیست ؟ وظیفه و نقش DNS در شبکه اینترنت چگونه است ؟ در این مقاله به بررسی مفهوم DNS و چگونگی عملکرد آن می پردازیم . به عنوان مثال شما یک سایتی را در مرورگر خودتان جستجو میکنید ... ادامه مطلب

نوشته DNS SERVER چیست و چه کاربردی دارد ؟ اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
DNS سرور چیست ؟ وظیفه و نقش DNS در شبکه اینترنت چگونه است ؟

در این مقاله به بررسی مفهوم DNS و چگونگی عملکرد آن می پردازیم .

به عنوان مثال شما یک سایتی را در مرورگر خودتان جستجو میکنید ، این مرورگر ، درخواستی را به یک نوع سرور خاص ارسال میکند و از آن سوال میکند که IP این دامنه سرچ شده چیست؟

این سرور های خاص که نام آن در دنیا به نام DNS شهرت پیدا کرده است وظیفه پاسخ دادن به این سوالات را دارند.

حالا که متوجه شدید بصورت کلی DNS SERVER چیست ادامه مطلب را دنبال کنید تا با نقش دی ان اس سرور و چرایی استفاده از آن آشنا شوید .

چرا از DNS سرور استفاده میکنیم؟

در اصل اقدامی که این سرور ها انجام میدهند این است که نام دامنه را از مرورگر شما میگیرند و آی پی ای که مختص به آن هست را به عنوان پاسخ به مرورگر ارسال میکند. در ادامه مرورگر متوجه آن میشود که آدرس دامنه ای که شما تایپ کردید از طریق کدام IP قابل دسترس است و در نتیجه سایتی که شما میخواستین به شما نمایش داده میشود.

مثلا یک کتابخانه بزرگ در سطح جهانی را در نظر بگیرید ،یک کتابخانه در سطح جهانی که آدرس همه سایت ها همراه با آی پی آن ها در آن وجود دارد. این سرور ها را میتوان به عنوان همان کتابخانه در نظر گرفت.

dns server چیست

وظیفه و نقش DNS

یکی از مهمترین کارایی های DNS سرور ها این است که کاربران مجبور نیستند IP های طولانی و پیچیده ای مانند ۲۱۸.۵۶.۱۱۸.۲۰۶ را حفظ کنند تا به یک سایت دست پیدا کنند ، فقط کافی است که آدرس سایتی مثل  Arsessnetwork.com را به خاطرشان بسپارند.

DNS مخفف کلمه Domain Name Resolution است ، همچنین این فرآیندی که نام دامنه به آی پی آدرسی که دارد تبدیل شود ، نیاز به چندین سرور دارد که مهترین آن دی ان اس سرور اولیه است که آن را Primary Dns Server به این اسم هم میشناسند.

 

پیشنهاد مطالعه : سرور چیست+پادکست و فیلم آموزش اجزای سرور

 

DNS Server اولیه 

درخواستی که شما ارسال میکنید اول از همه به دی ان اس سرور اولیه میرسد. اگر آی پی دامنه درخواستی شما در این سرور باشد به مرورگر جواب میدهد.

اگر در این سرور به هر دلیلی اطلاعاتی که خواستید جواب نداد ، مرورگر درخواستش را به یک سرور ثانویه ارسال میکند ، این سرور ها معمولا یک کپی از آخرین اطلاعات سرور اولیه میباشد. بنابر این به جای سرور اولیه سرور دوم آی پی را پیدا کرده و به مرور گر شما ارسال میکند.

در هر صورت همه DNS SERVER ها فایل هایی دارند به نام Zone File که اطلاعات دامنه ها همراه با آی پی های آنها در آن موجود است . این سرور ها باید از این فایل ها برای پیدا کردن درخواست مرورگر شما استفاده کنند.

سخت افزار سرور مورد استفاده DNS

DNS SERVER ها را روی سرور های اختصاصی راه اندازی میکنند ولی در یکسری سازمان های کوچک که دی ان اس سرور های داخلی میخواهند را میتوان از سرور های مجازی نیز استفاده کرد.

این کار را میتوان از راه مجازی سازی آن سرور اختصاصی ایجاد کرد یعنی ایجاد یک سرور مجازی بر روی سرور اختصاصی و سرویس دی ان اس را روی آن راه اندازی میکنند .

ضمناً سیستم عامل این دی ان سرور ها هم لینوکس میباشد.

 

اگر DNS پاسخ نداد چه اقدامی کنیم؟

آیا تابحال برایتان این مشکل پیش آمده که آدرس سایتی را در مرورگر خود تایپ میکنید ولی با خطای ماننند : “DNS server isn’t responding روبرو میشوید؟
اگر جوابتان بلی هست ، این یعنی دی ان اس سرور جواب شما را نداده است. خب در اینجا دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد که آن دی اس سرور نتوانسته است فرآیند ترجمه را کامل کند.

مثلا ممکن است مشکل از اتصال اینترنت یا تنظیمات DNS باشد. ممکن است مرورگر قدیمی باشد یا حتی مشکل از سرور اصلی باشد که شاید برق آن قطع شده باشد.

راه های حل کردن این نوع خطا :

  • مرورگرتان را عوض کنید و از یک مرورگر دیگر امتحان کنید.
  • فایروال سیتمتان را به طور موقت قطع نمایید.
  • مودم اینترنت را یکبار خاموش و روشن کنید.
  • Cash دی ان اس را خالی کنید.

دی ان سرور چیست

چند تا از بهترین های DNS

زمانی که شما از هر شرکتی اینترنت خریداری میکنید ، آن شرکت خودش DNS SERVER را برای شما انتخاب میکند و کاربران هم معمولا از همان سرور ها که از قبل تعیین شده استفاده میکنند اما دی ان اس سرور هایی با سرعت بالاتر و حتی امن تر هم وجود دارد.

 

به عنوان مثال :

  • Cloud flare DNS مانند ۱.۱.۱.۱
  •  Google مانند ۸.۸.۸.۸
  •  Open DNS مانند ۲۰۸.۶۷.۲۲۰.۲۲۰
  •  Quad9 مانند ۹.۹.۹.۹
  •  Comodo مانند ۸.۲۶.۵۶.۲۶
  •  Publicdns مانند ۶۴.۶.۶۴.۶

 

شما میتوانید این دی ان اس سرور ها را بر روی سیستمان تنظیم کنید و از این ها استفاده نمایید.

 

در این مقاله سعی کردیم بصورت کاملا ساده و قابل فهم معنی DNS Server چیست را برای شما شرح دهیم و امیدواریم برایتان آموزنده بوده باشد .

 

در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص دی ان اس سرور یا سوالی در این زمینه دارید در پایین همین صفحه برایمان کامنت بگذارید تا پاسخ آن توسط کارشناسان ما داده شود.

<<< به این مطلب امتیاز دهید

نوشته DNS SERVER چیست و چه کاربردی دارد ؟ اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
https://arsessnetwork.com/what-is-dns-server/feed/ 0
معرفی و بررسی سرور اچ پی HPE ProLiant RL300 G11 https://arsessnetwork.com/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d8%b1%d8%b3%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d8%a7%da%86-%d9%be%db%8c-hpe-proliant-rl300-g11/ https://arsessnetwork.com/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d8%b1%d8%b3%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d8%a7%da%86-%d9%be%db%8c-hpe-proliant-rl300-g11/#respond Tue, 10 Jan 2023 12:20:02 +0000 https://arsessnetwork.com/?p=6429 در این مقاله به معرفی و بررسی نسل جدید سرور اچ پی RL300 G11 و رونمایی از آن در سال ۲۰۲۳ می پردازیم . نسل بعدی محاسبات در سرور HP روی برنامه های کاربردی و خدمات ابری بومی سازی شده ... ادامه مطلب

نوشته معرفی و بررسی سرور اچ پی HPE ProLiant RL300 G11 اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
در این مقاله به معرفی و بررسی نسل جدید سرور اچ پی RL300 G11 و رونمایی از آن در سال ۲۰۲۳ می پردازیم . نسل بعدی محاسبات در سرور HP روی برنامه های کاربردی و خدمات ابری بومی سازی شده متمرکز شده است .

سرور اچ پی RL300 G11

ارائه دهندگان سیستم های ابری برای اینکه با رشد همگام باشند در ابتدا بایستی به یک زیر ساخت مبتنی بر خدمات ابری مجهز باشند که کمپانی HP در نسل جدید خود یعنی سرور اچ پی RL300 G11 این امکان را فراهم کرده است .

شرکت HPE توانسته تا خود را به عنوان اولین تولید کننده سرور در سطح یک دنیا سیستمی را تولید کند که محاسبات را با سیلیکون بهینه سازی شده بومی و در بستر ابر انجام دهد تا این امکان برای ارائه دهندگان خدمات ابری و شرکت های دیجیتال راه اندازی شود .

سرور اچ پی RL300 G11

سرور هیبریدی HP

برای پیشبرد اهداف شما در کسب و کار ، عملکرد بهتر در حجم کارهای سنگین ، عملیات در بستر ابر و بهره بردن از امنیت بالا سرور هیبریدی اچ پی مدل RL300 G11 طراحی و روانه بازار شده است .

 

طراحی شده برای استفاده در بستر ابری

سرور HP RL300 G11 برای محاسبات با چگالی و قدرت هسته بالا ، راندمان انرژی بهتر و عملکرد کاری برای حجم های سنگین طراحی شده است .

عملکرد فوق العاده بالای آن برای داشتن ۱۲۸ هسته در هر سوکت آن می باشد که این قدرت می تواند بازدهی انرژی بالایی را داشته باشد .

این سرور میتواند عملکرد قابل پیش بینی برای کارهایی که در بستر ابری انجام می شود با هسته های تک رشته ای و سرعت ثابتی ارائه دهد .

سرور اچ پی RL300 G11  با راندمان انرژی بالایی که دارد می تواند فضای اشغال شده رک ها را در مراکز داده با استفاده پلتفرمی که در محیط های لبه ای مستقر شده اند حذف کند.

 

مطالعه بیشتر : معرفی و بررسی سرور HPE ML350 G9

معماری کم مصرف RL300 G11

نسل یازدهم سرور اچ پی مدل RL300 GEN11 می باشد که دارای پردازنده Ampere هست که از معماری کارآمد و پر انرژی بهره مند است . این باعث می شود که عملکرد رقابتی اش را در سطوح کمتری از انرژی ارائه دهد .

 

طراحی پردازنده هایی برای عملکردی قابل پیش بینی ، مقیاس بندی خطی و بهره وری توان 

عملکرد ابری برای برنامه های سنتی معمولا با مقداری تاخیر اندازه گیری میشده ، اما بار کاری ارتباطات بین فرآیندی نیاز به مدیریت تاخیر بیشتری دارند .

سرور اچ پی RL300 G11 دارای پردازنده های Ampere Altra و Ampere Altra Max می باشد که برای مقیاس بندی فرکانس قابل پیش بینی برای کاهش تاثیر مشکلاتی مثل سر و صدای زیاد طراحی شده است .

Cloud-native فلسفه طراحی این نرم افزار و بزرگ نمایی آن را پذیرفته است .

تعداد هسته های زیاد ، تراکم مرکز داده بیشتری را فراهم میکند و به ارائه دهندگان خدمات ، این امکان را می دهد تا ظرفیت بیشتری از CPU خود انتظار داشته باشند .

RL300 Gen11 اچ پی

 

برای اطلاعات بیشتر در خصوص موجودی سرور HP RL300 G11 و قیمت آن می توانید با بخش پیشتیبانی و فروش شرکت آرسس با شماره ۷۲۰۳۴-۰۲۱ تماس بگیرید و از راهنمایی متخصصات ما بهره مند شوید .

 

*در صورتی که شما هم اطلاعاتی در خصوص سرور HP RL300 Gen11 دارید می توانید با گذاشتن کامنت زیر این مطلب آن را برای دیگران به اشتراک بگذارید.

<<< به این مطلب امتیاز دهید

نوشته معرفی و بررسی سرور اچ پی HPE ProLiant RL300 G11 اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
https://arsessnetwork.com/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d8%b1%d8%b3%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d8%a7%da%86-%d9%be%db%8c-hpe-proliant-rl300-g11/feed/ 0
آموزش تصویری بوت سرور HP ( نسل G9 و G10 اچ پی) https://arsessnetwork.com/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%aa%d8%b5%d9%88%db%8c%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d9%88%d8%aa-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-hp-%d9%86%d8%b3%d9%84-g9-%d9%88-g10-%d8%a7%da%86-%d9%be%db%8c/ https://arsessnetwork.com/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%aa%d8%b5%d9%88%db%8c%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d9%88%d8%aa-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-hp-%d9%86%d8%b3%d9%84-g9-%d9%88-g10-%d8%a7%da%86-%d9%be%db%8c/#respond Mon, 26 Dec 2022 07:47:31 +0000 https://arsessnetwork.com/?p=6382 امروزه بسیاری از سازمان ها و دیتاسنتر های مختلف در ایران از سرور های اچ پی استفاده میکنند ، به دلیل استفاده از مدل های متنوع و مختلف از محصولات اچ پی این سازمان ها و ارگان ها نیاز به ... ادامه مطلب

نوشته آموزش تصویری بوت سرور HP ( نسل G9 و G10 اچ پی) اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
امروزه بسیاری از سازمان ها و دیتاسنتر های مختلف در ایران از سرور های اچ پی استفاده میکنند ، به دلیل استفاده از مدل های متنوع و مختلف از محصولات اچ پی این سازمان ها و ارگان ها نیاز به خدمات پس از فروش دارند لذا بسیاری از افراد باید آشنایی و اطلاعات کاملی از نحوه بوت کردن سرور اچ پی بدانند.

بعد از اینکه سرور را اسمبل کردیم و پیکر بندی آن کامل شد باید سرور HP را راه اندازی اولیه کنیم.

پیکربندی های نرم افزاری در این شرایط بسیار مهم است لذا باید بدانید که چگونه سرور اچ پی خودتان را بوت کنید ضمن اینکه شما میتوانید در این مرحله نصب ، سیستم عامل یا بروزرسانی درایور های آن را انجام دهید.

قبل از هر چیز به این نکته دقت کنید :

محیط های بوت سرور HP در نسل پنجم ، ششم با سرور های نسل نهم و دهم و سرور های جدید متفاوت است.

در تصویر زیر که برای شما نمایش داده شده است ، با رابط کاربری و محیط بوت سرور اچ پی آشنا میشوید.

 

 

آموزش بوت کردن سرور اچ پی و کانفیگ آن

ابتدا باید ۴ دکمه اصلی که نقش مهمی را در صفحه ورود به بوت سرور دارند را بشناسید.

۱-     F9: زمانی که میخواهید سرور را BOOT کنید با فشار دادن این دکمه وارد UEFI یا بایوس سرور میشوید.

در اینجا میتوانید تنظیمات زیادی را مثل پیکربندی سرور های اچ پی انجام دهید .

۲-     F10 : این دکمه شما را به بخش Intelligent provisioning هدایت میکند.

این بخش یکی از مهمترین بخش های مدیریت سرور شماست. تنظیمات هارد ، رید ، تست سلامت قطعات را میتوانید در این بخش انجام دهید.

۳-     F11 : با این دکمه میتوانید وارد منو بوت یا Boot Menu شوید.

۴-     F12 : این کلید به شما کمک میکند تا بوت سرور را از طریق شبکه انجام دهید.

 

پیشنهاد مطالعه : سرور مجازی چیست + مزایای استفاده از VPS

 

راه اندازی اولیه و پیکربندی سرور HP

برای اینکه به محیط بوت وارد شوید باید دکمه پاور سرور را فشار دهید و در زمانی که سرورتان روشن میشود بخشی از پیکر بندی سرور به طور اتوماتیک انجام میشود. در این زمان شما با فشار دادن هر کدام از دکمه هایی که در بالا اشاره کردیم به آن بخش های مورد نظرتان هدایت میشوید.

در سرور های نسل جدید اچ پی هنگامی که دکمه F9 را فشار می دهید وارد محیطی متفاوت از نسل های قدیم میشوید.

این محیط کاربری با نام UEFI نام گذاری شده است.

 

در نسل نهم سرور های اچ پی محیط زیر را مشاهده خواهید کرد :

 

زمانی که این گزینه ها را مشاهده کردید با انتخاب گزیینه System configuration وارد مرحله بعد خواهید شد و در صفحه بعد اولین گزینه که اسم آن BIOS/platform config (RBSU) است را انتخاب کنید.

با انتخاب این گزینه وارد صفحه تنظیمات خواهید شد.

 

در سرور های نسل جدید صفحه به شکل زیر است :

نمای ظاهری صفحه هایی که میبینید متفاوت است اما در تنظیماتی که میتوانید انجام دهید کاملا یکسان است و تفاوتی ندارد لذا مراحل راه اندازی و کانفیگ سرورهای اچ پی در همه سرور ها نسبتاً مشابه است.

 

راهنمای بوت کردن سرور و بروز رسانی سرور HP

زمانی که سرورتان را بوت میکنید عملیات های مختلفی میتوانید انجام دهید لذا در ادامه این مطلب نحوه بروز کردن فریمور سیستم را هنگام BOOT کردن آموزش میدهیم :

 اگر ورژن جدید SPP یا service pack for ProLiant را داشته باشید توصیه میکنیم سیستمتان را با آن بروزرسانی کنید.

در بعضی از سرور های اچ پی این پکیج ها را در قالب یک دی وی دی میتوان نصب کرد و با این درایو امکان آپدیت خودکار سیستم به فریمویر جدید فراهم می شود.

 

اگر این پکیج را در اختیار داشتید ، سیستم آپدیت میشود و بعد از بروز کردن سیستم دوباره به صورت خودکار راه اندازی میشود.

مراقب باشید قبل از راه اندازی مجدد دی وی دی را خارج کنید وگرنه دوباره بوت خواهد شد.

بروزرسانی آنلاین سرور HP

با پیشرفت روزانه تکنولوژی آپدیت این سرور ها معمولا به صورت آنلاین انجام میشود ، یعنی در نسل های نهم و دهم شما میتوانید در زمان بوت سرور سیستم خودتان را آپدیت کنید.

این کار را میتوانید با فشار دادن دکمه F10 انجام دهید.

دو شرط وجود دارد که زمان آپدیت آنلاین باید به آن دقت کنید :

۱-     کارت شبکه سرور امکان دریافت IP از DHCP را داشته باشد.

۲-     امکان اتصال به اینترنت بدون استفاده از پروکسی وجود داشته باشد.

 

بعد از دقت کردن به شروط بالا با فشار دادن کلید F10 وارد محیط  Intelligent provisioning میشوید . در این بخش باید گزینه performance maintenance را انتخاب کنید.

 

 

بعد از ورود به این صفحه performance maintenance با دقت باید گزینه Firmware update انتخاب شود. با این کار فریم ور سیستم آپدیت خواهد شد.

 

امکان بوت کردن سرور اچ پی از طریق پورت USB

این امکان دارد که شما بتوانید از طریق فلش ، سرور را بوت کنید به این طریق که بعد از روشن کردن سیستم کلید F9 را فشار دهند و بع از آن وارد بخش RBSU شوند و توضیحات لازم را در مورد طریقه ورود به این محیط در  UEFI سرور قبلا داده شده است.

بعد از این که به این بخش ورود کردین باید ترتیب بوت را تغییر دهید.

در شکل زیر نمایی از بوت اوردر را نشان دادیم :

مراحلی که باید طی این به این طریق است :

۱-     بعد از اینکه به محیط Bios ورود کردید گزینه boot options  را انتخاب کنید.

۲-     پس از آن گزینه UFEI boot setting را انتخاب کنید.

۳-     وارد UEFI boot order شوید.

در این مکان میتوانید ترتیب را با drag و drop گزینه‌ها ، بوت را تغییر دهید.

 

امیدواریم آموزش بوت سرور HP توسط شرکت آرسس برای شما مفید بوده باشد . در صورتی که سوال یا نظری دارید حتما در پایین این صفحه برای ما کامنت بگذارید .

۱/۵ - (۱ امتیاز)

نوشته آموزش تصویری بوت سرور HP ( نسل G9 و G10 اچ پی) اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
https://arsessnetwork.com/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%aa%d8%b5%d9%88%db%8c%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d9%88%d8%aa-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-hp-%d9%86%d8%b3%d9%84-g9-%d9%88-g10-%d8%a7%da%86-%d9%be%db%8c/feed/ 0
سرور مجازی چیست + مزایای استفاده از VPS https://arsessnetwork.com/what-is-a-virtual-server/ https://arsessnetwork.com/what-is-a-virtual-server/#respond Wed, 14 Dec 2022 08:42:19 +0000 https://arsessnetwork.com/?p=6299 سرور مجازی چیست و چرا باید از VPS استفاده کنیم؟  در این مطلب آموزشی با مفهوم سرور مجازی و کاربردهای آن و اینکه VPS در چه مواردی به شما کمک خواهد کرد . پس در ادامه با ما همراه باشید ... ادامه مطلب

نوشته سرور مجازی چیست + مزایای استفاده از VPS اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
سرور مجازی چیست و چرا باید از VPS استفاده کنیم؟  در این مطلب آموزشی با مفهوم سرور مجازی و کاربردهای آن و اینکه VPS در چه مواردی به شما کمک خواهد کرد . پس در ادامه با ما همراه باشید تا به همه این سوالات پاسخ دهیم .

سرور مجازی چیست ؟

اولین کاری که باید برای راه اندازی سایت انجام بدین ، انتخاب یک هاست مناسب است. همه اطلاعات مربوط به سایت شما در هاست ذخیره و آپلود میشود.

انواع هاست های مختلفی وجود دارد که هر کدام از آنها سطوح مختلفی از امکانات را ارائه میدهند. سرور مجازی یکی از پر طرفدار ترین روش هایی هست که شما میتوانید برای وبسایت خود استفاده کنید.

خرید سرور مجازی

خرید سرور مجازی با توجه به امکانات و قیمت ، یک گزینه عالی هست که ارزش بالایی دارد و همچنین مقرون به صرفه میباشد.

در این مطلب به این مبحث میپردازیم که سرور مجازی چیست و همچنین مزایای آنرا مرور میکنیم.

سرور مجازی چیست

خرید و قیمت سرور مجازی

مجازی سازی سرور

اگر یک سرور واقعی و فیزیکی را در نظر بگیرید ، انواع ویژگی ها را دارد مثلا توان پردازش اطلاعات ، مقدار رم و غیره . برنامه هایی هستند که میتوان به صورت مجازی از این سرور ها استفاده کرد که به این نرم افزار ها مجازی سازی میگویند و با استفاده از این نرم افزار منابع آن سرور را به چند قسمت مختلف تقسیم میکنیم.

در این صورت بخش های صورت گرفته میتواند به عنوان یک سرور مجازی کار کند .

VPS چیست ؟

کلمه انگلیسی سرور مجازی Virtual Private Server میباشد که به صورت مختصر آن را VPS می نامند ،که این وی پی اس نتیجه تقسیم سرور ها به سرور های کوچکتر است. هر وی پی اس به یک کاربر اختصاص پیدا میکند لذا مدیریت این سرورهای مجازی عملا با سرورهای فیزیکی تفاوتی ندارد.

کاربرد های سرور مجازی :

بیائید با چند کاربرد اصلی سرور های مجازی آشنا شویم :

وب سرور ، استفاده از سرور برای راه اندازی سایت :

یکی از پر کاربرد ترین وظایف سرور مجازی استفاده از آن به عنوان یک هاست برای وبسایت ها است. برای این که بتوانید سایت خود را با استفاده از VPS راه اندازی کنید باید سیستم عامل و برنامه های وب سرور در سرور مجازی نصب شده باشد البته با توجه به نوع پروژه شما احتمالا به برنامه های دیگری هم نیاز داشته باشید.

این کاربرد مزایای زیادی دارد مثلا شما یکسری منابع اختصاصی خود را دارید ، یک محیط مجزای وی پی اس دارید ، امنیت و قابلیت اطمینان بالا را شامل میشود.

پیشنهاد مطالعه : آموزش تصویری بوت سرور HP ( نسل G9 و G10 اچ پی)

 

استفاده از سرور مجازی برای ایجاد اپلیکیشن های تحت وب

با توجه به محبوبیت اپلیکیشن ها و سرعت پیشرفت آنها ، جذابیت استفاده از سرور مجازی جهت راه اندازی اپلیکیشن های تحت وب افزایش یافته است. به دلیل تنوع اپلیکیشن های وب ، این اپلیکیشن ها به منابع خاصی نیاز دارند. لذا انعطاف پذیری سرور های مجازی یک شرایط ایده آل برای این نوع اپلیکیشن ها است.

ایجاد یک راه امن برای ارتباط با مشتریان ، ایمیل

خود اقدام کنید. کاربرد هایی که سرور مجازی دارد این امکان را فراهم میکند تا شما همزمان برای میزبانی از وبسایت خود و همچنین ایجاد یک ایمیل سرور از آن استفاده کنید.

 

آموزش آنلاین با سرور های مجازی

با توجه به شرایط به وجود آمده در دنیا خیلی از آموزشگاه ها و مراکز آموزشی نیاز به ایجاد یک بستر جهت آموزش آنلاین پیدا کرده اند که با استفاده از نرم افزار های موجود و رایگان در بازار میتوانید بر روی یک VPS یک بستر رایگان آموزشی آنلاین فراهم نمایند.

قیمت سرور مجازی

قیمت سرور مجازی

استفاده از سرور مجازی برای راه اندازی ویدیو کنفرانس

شما میتوانید از نرم افزار هایی که با کد باز و رایگان هستند جهت راه اندازی ویدیو کنفرانس شخصی خود اقدام نمایید.

 

قیمت سرور مجازی

به دلیل بالا رفتن قیمت سرورهای فیزیکی ، بسیاری از کسب و کار های نوپا توجیهی در خرید سرور فیزیکی نمی بینند ، لذا با توجه به قیمت سرور مجازی از آن استفاده میکنند و یکی دیگر  از مزیت هایی که وی پی اس دارد این است که کاربردهای مختلف مثل وبسایت یا اپلیکیشن و … را به صورت همزمان اجرا میکند.

برای وبسایت گزینه های ارزان تری هم وجود دارد که میتوان از آن استفاده کرد مانند هاست اشتراکی ولی منابع این هاست ها برای یک کسب و کار مناسب نیستند. استفاده از VPS هم امنیت بیشتری برای شما دارد و هم قابلیت شخصی سازی بسیار خوبی دارد.

یکی از مهمترین مزایای وی پی اس این است که متناسب با رشد کسب و کارتان میتوانید منابع بیشتری از سرور های اصلی را استفاده کنید.

<<< به این مطلب امتیاز دهید

نوشته سرور مجازی چیست + مزایای استفاده از VPS اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
https://arsessnetwork.com/what-is-a-virtual-server/feed/ 0
حافظه SSD READ INTENSIVE چیست ؟ https://arsessnetwork.com/read-intensive-ssd-memory/ https://arsessnetwork.com/read-intensive-ssd-memory/#respond Sun, 11 Dec 2022 05:49:22 +0000 https://arsessnetwork.com/?p=6252 حافظه SSD Read Intensive چیست و چه ویژگی هایی دارد ؟ حافظه SSD های Read Intensive ابزاری برای ذخیره سازی یا حافظه پنهان است و در برنامه هایی که تقریبا نیازی به نوشتن اطلاعات ندارند مورد استفاده قرار می گیرد. هارد SSD Read Intensive از فلش مموری ... ادامه مطلب

نوشته حافظه SSD READ INTENSIVE چیست ؟ اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
حافظه SSD Read Intensive چیست و چه ویژگی هایی دارد ؟

حافظه SSD های Read Intensive ابزاری برای ذخیره سازی یا حافظه پنهان است و در برنامه هایی که تقریبا نیازی به نوشتن اطلاعات ندارند مورد استفاده قرار می گیرد.

هارد SSD Read Intensive از فلش مموری های NAND  پشتیبانی کرده و تحمل پذیری (Endurance) آن ها کمتر از SSD هایی است که برای نوشتن( SSD هایWrite Intensive ) استفاده می‌ شوند.

 از SSD های READ INTENSIVE در فرایند هایی همچون پردازش تراکنش آنلاین، محاسبات با کارایی بالا (HPC) و انبار داده‌ ها اشاره کرد.

چنانچه عملیات نوشتن در این حافظه ها بیش از حد شود، موجب فرسوده شدن و خرابی فلش NAND آنها می ‌شود.

به همین جهت تولید کنندگان حافظه های SSD، برای افزایش تحمل پذیری در SSD های Write Intensive  ، از حافظه های با قابلیت اطمینان و پردازش بالاتر از جمله NAND flash ، Overprovision flash و یا الگوریتم‌ های مخصوص به خود استفاده میکنند.

سازندگان هارد برای ساخت حافظه های SSD ، سطوح مختلف تحمل پذیری را طراحی کرده و  ارائه می دهند و انواع SSD را ، هم برای حافظه های Read Intensive وهم Write Intensive و یا ترکیبی از هر دو را در نظر می ‌گیرند.

حافظه SSD Read Intensive

حافظه SSD Read Intensive

عملکرد حافظه SSD READ INTENSIVE

مثلا یک حافظه Read Intensive میتواند در یک روز تنها از یک تا سه عملیات DWPD(پر و خالی شدن کل حافظه)  انجام دهند؛ اما ظرفیت حافظه های Write Intensive بیشتر است و در یک روز میتوانند بیش از ۲۵ عملیات DWPD را انجام دهند.

البته در SSD های Write Intensive  ظرفیت های خیلی بالا یافت نمیشود، چرا که درصد زیادی ازظرفیت NAND flash، برای جبران کردن پتانسیل تراشه های فرسوده شده یا معیوب مورد استفاده قرار می گیرد.

 

مطالعه بیشتر : بررسی تخصصی حافظه های SSD+آموزش نحوه کارکرد آن ها

 

فلش مموری های NAND  استفاده شده در حافظه SSD Read Intensive معمولا قیمت پایینی دارند .

مثل  multilevel cell (MLC)و  .triple-level cell (TLC) در مقابل SSD های Write Intensive  از فلش مموری هایی که تحمل پذیری بیشتری نسبت به MLC و TLC دارند و از نوع  enterprise MLC (eMLC)یا single-level cell (SLC) هستند.

سیستم های ذخیره سازی که از MLC هایی با قیمت پایین برای استفاده از حجم کار یک حافظه Write Intensive استفاده می‌ کنند از الگوریتم‌ هایی خاص و روش ‌های متفاوتی برای مدیریت تحمل پذیری بهره می برند.

 

ویژگی هارد SSD Read Intensive :

قدرت تحمل پذیری و پردازش این نوع هارد ها ۱ ،  خواندن تصادفی( IOPS)  آنها حدود ۲۰۰K  و نوشتن تصادفی نیز در حدود ۳۵K می باشد. بسیاری از درایو های RI می توانند به اندازه یک درایو Mixed Use (ترکیب READ INTENSIVEو WRITE INTENSIVE) کار کنند.

 

نتیجه:

درایوهای حالت جامد یا همان SSD ها شامل سه مدل Read Intensive (RI) ، Write Intensive (WI)  و Mixed Use (MU)  می شوند که معمولا سازمان ها و کسب و کار ها با توجه به نیاز خود آنها را انتخاب می کنند.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

نوشته حافظه SSD READ INTENSIVE چیست ؟ اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
https://arsessnetwork.com/read-intensive-ssd-memory/feed/ 0
منظور از فرکانس پردازنده CPU چیست ؟ https://arsessnetwork.com/%d9%85%d9%86%d8%b8%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b2-%d9%81%d8%b1%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%b3-%d9%be%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b2%d9%86%d8%af%d9%87-cpu-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%9f/ https://arsessnetwork.com/%d9%85%d9%86%d8%b8%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b2-%d9%81%d8%b1%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%b3-%d9%be%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b2%d9%86%d8%af%d9%87-cpu-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%9f/#respond Tue, 29 Nov 2022 12:00:37 +0000 https://arsessnetwork.com/?p=6145 در این مطلب آموزشی با مفهوم فرکانس پردازنده و عملکرد آن آشنا خواهید شد . فرکانس پردازنده چیست ؟ فرکانس Frequency در لغت به معنای بسامد و تناوب است اما در پردازنده ها منظور از فرکانس، سرعت واحد پردازنده می ... ادامه مطلب

نوشته منظور از فرکانس پردازنده CPU چیست ؟ اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
در این مطلب آموزشی با مفهوم فرکانس پردازنده و عملکرد آن آشنا خواهید شد .

فرکانس پردازنده چیست ؟

فرکانس Frequency در لغت به معنای بسامد و تناوب است اما در پردازنده ها منظور از فرکانس، سرعت واحد پردازنده می باشد؛

بدین معنا که به طور مثال اگر فرکانس پردازنده ای ۲ گیگاهرتز باشد یعنی می تواند ۲ میلیون کار پردازشی را در یک ثانیه انجام دهد. البته باید توجه داشت که برای محاسبه عملی همچون جمع دو عدد، حدود ۵ کار پردازشی انجام می شود. پس می توان نتیجه گرفت که هر چقدر فرکانس پردازنده دارای عددی بالاتر باشد، سرعت پردازش آن نیز به همان میزان بالا می رود.

فرکانس پردازنده چیست

نکته جالبی که باید بدانیم این است که در همه پردازنده ها اگر میزان فرکانس بالا باشد، تعداد هسته های فیزیکی آن پردازنده به مراتب کمتر می شود؛ یعنی اگر یک CPU دارای فرکانس ۳.۸GHz باشد مطمئناً تعداد هسته های فیزیکی آن کم می باشد. در مقابل اگر تعداد هسته های فیزیکی یک پردازنده مثلا ۲۸ هسته فیزیکی باشد یقیناً فرکانس آن کم است مثلا حدود ۲.۲۰GHz.

 

پیشنهاد مطالعه : بررسی پردازنده سرور های اچ پی نسل ۸، ۹ و ۱۰

اور کلاک چیست؟

مفهوم اورکلاک (Overclock) در واقع انجام فرایندی در پردازنده است که میتواند سبب افزایش سرعت عملکرد پردازنده (یعنی همان فرکانس) و همچنین افزایش دمای پردازنده شود. به عنوان مثال اگر یک پردازنده دارای فرکانس  ۳.۸GHz باشد می تواند تا ۴.0GHz اورکلاک شود یعنی حداکثر سرعت و دما.

Base frequency و Maximum Frequency چه تفاوتی دارند؟

معمولا برای پردازنده های سروری از این عبارات استفاده می شود؛ Base Frequency همان فرکانس پیش فرض کارخانه است و Maximum Frequency حداکثر توانایی فرکانس پردازنده را نشان می دهد.

اگر سرعت و ضریب کلاک پردازنده از حداکثر توان پردازنده بیشتر باشد سبب خرابی پردانده می شود.

علت عدم رشد و افزایش فرکانس پردازنده ها چیست؟

مهم ترین دلیل عدم رشد فرکانس پردازنده ها این است که محققان دریافته اند که افزایش فرکانس سبب افزایش دمای پردازنده می شود.

این افزایش دما به حدی است که ممکن است پردازنده را ذوب کند؛ البته این اتفاق نمی افتد چون در پردازنده های امروزی درصورت افزایش دما، بیش از حد مجاز تعریف شده، پردازنده خود را خاموش می کند.

امید است در آینده با رشد و پیشرفت روز افزون علم و دانش، شاهد ساخت خنک کننده های قدرتمند تری باشیم تا بتوان از حداکثر قدرت پردازنده ها به راحتی استفاده نمود.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

نوشته منظور از فرکانس پردازنده CPU چیست ؟ اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
https://arsessnetwork.com/%d9%85%d9%86%d8%b8%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b2-%d9%81%d8%b1%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%b3-%d9%be%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b2%d9%86%d8%af%d9%87-cpu-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%9f/feed/ 0
تشخصیص پردازنده ES و نسخه اورجینال https://arsessnetwork.com/%d8%aa%d8%b4%d8%ae%d8%b5%db%8c%d8%b5-%d9%be%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b2%d9%86%d8%af%d9%87-es-%d9%88-%d9%86%d8%b3%d8%ae%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%b1%d8%ac%db%8c%d9%86%d8%a7%d9%84/ https://arsessnetwork.com/%d8%aa%d8%b4%d8%ae%d8%b5%db%8c%d8%b5-%d9%be%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b2%d9%86%d8%af%d9%87-es-%d9%88-%d9%86%d8%b3%d8%ae%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%b1%d8%ac%db%8c%d9%86%d8%a7%d9%84/#respond Sat, 26 Nov 2022 10:52:16 +0000 https://arsessnetwork.com/?p=6115 ES چیست ؟ در واقع ES مخفف عبارت Engineering Sample است که به معنی پردازنده های نمونه هستند. شرکت اینتل این نسخه از پردازنده ها را پیش از تولید مدل اصلی در اختیار برخی از شرکت های فروش نرم افزاری ... ادامه مطلب

نوشته تشخصیص پردازنده ES و نسخه اورجینال اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
ES چیست ؟

در واقع ES مخفف عبارت Engineering Sample است که به معنی پردازنده های نمونه هستند. شرکت اینتل این نسخه از پردازنده ها را پیش از تولید مدل اصلی در اختیار برخی از شرکت های فروش نرم افزاری قرار می دهد که آنها را تست کنند و نتایج تست را به این شرکت گزارش دهند.

پردازنده های ES یا همان نمونه مهندسی توسط شرکت اینتل به صورت رایگان در اختیار این شرکت ها قرار می گیرند و حق فروش به هیچ شرکتی به آنها داده نشده است.

این پردازنده ها قوانین تجاری و شرایط قانونی عبور نکرده اند و مالک آن فقط شرکت Intel می باشد و آنها را به صورت محرمانه تولید می کنند. ممکن است این پردازنده ها عملکرد مناسب را نداشته باشند و به صورت قرضی در اختیار شرکت ها قرار بگیرند.

چگونه باید پردازنده های ES شرکت اینتل را از مدل اورجینال تشخصی بدهیم؟

یکی از ساده ترین راه هایی که شما می توانید پردازنده های ES را تشخیص دهید دقت به پارت نامبر واقع در روی خود پردازنده است.

به شکل زیر نگاه کنید:

ES چیست

ES چیست

پارت نامبر این پردازنده که شامل ۴ تا ۵ رقم است اگر با حرف Q شروع شده بود نشان دهنده این است که پردازنده شما یک پردازنده نمونه مهندسی یا همان ES است. در نمونه های اورجینال پردازنده های اینتل این پارت نامبر معمولاً با حرف S شروع می شوند.

یکی دیگر از راه های تشخیص پردازنده های نمونه مهندسی (ES) استفاده از نرم افزار Intel® Processor Identification Utility می باشد. این نرم افزار هنگام شناسایی پردازنده اخطار به شما می دهد که پردازنده شما اصلی نیست و نسخه ES است و فروش آن توسط شرکت اینتل منع شده است.

 

بیشتر بخوانید : هر آنچه که باید درباره تست فلوک بدانید‍!

 

نتیجه گیری

باتوجه به اینکه پردازنده های ES برای تست و آزمایش به صورت محرمانه در اختیار شرکت های نرم افزاری قرار می گیرند و هیچ گونه پشتیبانی و گارانتی ندارند بهتر است که از این پردازنده ها استفاده نکنیم.

گاهاً دیده می شود که در بازار کشورهای مختلف از جمله کشور خودمان با قیمت کمتری نسبت به نسخه های اصلی عرضه می شوند اما استفاده از آنها با وجود قیمتی خیلی پایین تر درست نیست و ممکن است سیستم و شبکه شما را مختل کند.

برای خرید انواع پردازنده های سرور و کامپیوتر می توانید از کارشناسان فروش شرکت آرسس با شماره ۷۲۰۳۴-۰۲۱ راهنمایی لازم را دریافت کنید یا بصورت آنلاین از فروشگاه اینترنتی آرسس شاپ اقدام نمائید . 

<<< به این مطلب امتیاز دهید

نوشته تشخصیص پردازنده ES و نسخه اورجینال اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
https://arsessnetwork.com/%d8%aa%d8%b4%d8%ae%d8%b5%db%8c%d8%b5-%d9%be%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b2%d9%86%d8%af%d9%87-es-%d9%88-%d9%86%d8%b3%d8%ae%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%b1%d8%ac%db%8c%d9%86%d8%a7%d9%84/feed/ 0
DDOS چیست ؟ حملات دیداس و داس و راه های مقابله با آن https://arsessnetwork.com/ddos-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%9f-%d8%ad%d9%85%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%db%8c%d8%af%d8%a7%d8%b3-%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b3-%d9%88-%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84/ https://arsessnetwork.com/ddos-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%9f-%d8%ad%d9%85%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%db%8c%d8%af%d8%a7%d8%b3-%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b3-%d9%88-%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84/#respond Sun, 20 Nov 2022 07:17:20 +0000 https://arsessnetwork.com/?p=6086 اگر نفوذگر با یک سیستم اقدام به حمله کند، به آن Dos و اگر با چند سیستم حمله را صورت دهد، به آن DDOS گویند. DDOS چیست ؟ DOS مخفف Denial Of Service و DDOS مخفف Distributed Denial Of Service است و حمله هایی که نفوذگر با ارسال درخواست ... ادامه مطلب

نوشته DDOS چیست ؟ حملات دیداس و داس و راه های مقابله با آن اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
اگر نفوذگر با یک سیستم اقدام به حمله کند، به آن Dos و اگر با چند سیستم حمله را صورت دهد، به آن DDOS گویند.

DDOS چیست ؟

DOS مخفف Denial Of Service و DDOS مخفف Distributed Denial Of Service است و حمله هایی که نفوذگر با ارسال درخواست های زیاد به یک سیستم یا سرور باعث می شود تا سرویس از دسترس خارج شود، را گویند.

به طور مثال در این حمله DOS، نفوذگر سعی میکند تا با ارسال درخاست های مکرر به یک سایت، سبب استفاده بیش از حد از ظرفیت و توانایی سرور(حافظه، پردازنده، پایگاه داده، پهنای باند و…) شود و سرویس دهی سایت به کاربران را مختل کند.

سایت های مورد هدف حملات DDoS عبارتند از:

  • سایت های خرید اینترنتی
  • هر تجارت یا سازمانی که به ارائه خدمات آنلاین بستگی دارد
DDOS معنی

DDOS معنی

بررسی دقیق حملات DOS و DDOS

همانطور که گفته شد، این حملات با در اختیار گرفتن منابع سیستم سرویس دهی(عموما سرور) منجر به اختلال در سرویس دهی می شوند.

این حملات به عوامل زیر منجر می شوند:

  • پاسخ به درخواست ها بسیار کندتر از حد معمول خواهد بود.
  • برخی از درخواستهای کاربران یا همه آنها ممکن است کاملاً نادیده گرفته شوند.

در کسبو کارهای اینترنتی و وابسته به شبکه، برخی با انجام حملات DDOS قصد بی اعتبار کردن کسب و کار و آسیب رساندن به تجارت رقبا را دارند؛ بنابر این ضروری است که مراقب مکر برخی از رقبا باشید.

 

مطالعه بیشتر : سرور مناسب استخراج ارز چیا

 

حملات DDoS چیست و به چند دسته تقسیم می شوند ؟

  • حملات لایه کاربرد(Application Layer Attaches):

در این حمله با استفاده از ضعف های موجود در لایه هفتم   OSI، راه حمله را باز می کنند.

به طور مثال، آسیب پذیری لایه اپلیکیشن، وردپرس و جوملا در برابر این حملات بیشتر است.

حمله بدین صورت است که نفوذگر قصد استفاده از حداکثر منابع را دارد و برای این کار درخاست HTTP  را به تعداد زیاد ارسال میکند.

مثال حمله لایه Application:

HTTP Flood: در این حمله تعداد بسیار بالایی درخاست رفرش به سایت میفرستند و با این کار سرور سرریز می شود و منجر به DDOS میشود.

  • حملات پروتکل(Protocol attacks):

این حملات بر روی آسیب پذیری لایه های ۳ و ۴ پشته پروتکل متمرکز هستند.

هدف این حمله مصرف بیش از حد منابع سرور و فرسودن سرور است.

مثال حملات پروتکل:

SYN Flood: در این حمله اتکر تعداد بالایی درخاست اتصال میفرستد؛ سرور بسته های TCP/SYN را به یک مقصد ناشناخته ارسال میکند و تعداد بالایی درخواست نیمه باز ایجاد میشود؛ بدین ترتیب سرور دیگر قادر به پاسخگویی نخواهد بود و مختل می شود.

  • حملات حجمی(Volumetric attacks):

حملات حجمی بر روی پهنای باند شبکه و botnet متمرکز است تا مانع دسترسی آن به کاربران شود.

درواقع با استفاده از اشغال کل پهنای پاند شبکه(با استفاده از یک تقویت کننده که ترافیک عظیمی ایجاد کند)، سبب از کار افتادن زیر ساخت شبکه میشود.

مثال حملات حجمی:

DNS amplification:

در این حمله DDOS، نفوذگر تعداد زیادی درخواست DNS را به سرور مربوطه ارسال میکند و آن درخاست را جوری تنظیم میکند که پاسخ درخاستش به سیستم قربانی ارسال شود و در نتیجه تعداد بالایی پاسخ از سرور به سیستم قربانی ارسال و باعث اختلال در آن می شود.

حملات DDOS چیست

حملات DDOS چیست

مقابله با حملات DDOS

DDoS mitigation :

به معنای محافظت موفق و کامل در برابر انواع حملات DDOS، DDoS mitigation گویند؛ این عمل با ابزار و تجهیزات مخصوص شبکه و یا سرویس Cloud-based انجام میشود که تا حد خوبی موفق هم هستند.

البته باید در نظر داشت که جلوگیری از حمله DDoS دشوارتر از حملات DoS است زیرا ترافیک از چندین منبع ایجاد می شود و جدا کردن میزبان های مخرب از میزبان های غیر مخرب دشوار می شود.

 

مطلب پیشنهادی : همه چیز در مورد کلیدهای System Maintenance Switch سرور

 

 به چند تکنیک برای جلوگیری حملات DDOS میپردازیم:

  • Blackhole routin:

به معنای مسیر یابی سیاه چاله است یعنی تمام ترافیک های شبکه به سمت یک سیاهچاله فرستاده میشوند و از شبکه خارج می شوند. این کار زمانی مفید است که SERVER تحت حمله شدید DDOS باشد که با این کار میتوان ترافیک را به سیاه چاله منحرف کرد و حمله را خنثی کرد.

  • Rate limiting:

در این راه حل، میزان ترافیک و تعداد درخاست هایی که سرور در یک بازه زمانی میپذیرد، محدود میشود؛ به طور مثال، میتوان تعیین کرد که کاربر در هر دقیقه مجاز به ارسال تعداد تعیین شده ای درخواست باشد و اگر از آن تعداد مشخص بیشتر شد، پیغام خطا داده شود.

  • Blacklisting& Whitelisting

لیست سیاه آدرس های IP، URL، Domain Name و… موجود در لیست را مسدود میکند و لیست سفید به آدرس های موجود در لیست خود دسترسی های معینی میدهد.

<<< به این مطلب امتیاز دهید

نوشته DDOS چیست ؟ حملات دیداس و داس و راه های مقابله با آن اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
https://arsessnetwork.com/ddos-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%9f-%d8%ad%d9%85%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%db%8c%d8%af%d8%a7%d8%b3-%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b3-%d9%88-%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84/feed/ 0
سرور مناسب استخراج ارز چیا https://arsessnetwork.com/%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a8-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%ae%d8%b1%d8%a7%d8%ac-%d8%a7%d8%b1%d8%b2-%da%86%db%8c%d8%a7/ https://arsessnetwork.com/%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a8-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%ae%d8%b1%d8%a7%d8%ac-%d8%a7%d8%b1%d8%b2-%da%86%db%8c%d8%a7/#respond Tue, 15 Nov 2022 07:40:42 +0000 https://arsessnetwork.com/?p=6059 در این مقاله آموزشی به شما خواهیم آموخت چرا استفاده از سرور برای استخراج رمز ارز دیجیتال چیا بهتر از سیستم کامپیوتر هست ؟ ارز دیجیتال چیا چیست ؟ در ابتدا سراغ این میریم که چرا ارز دیجیتال Chia تا ... ادامه مطلب

نوشته سرور مناسب استخراج ارز چیا اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
در این مقاله آموزشی به شما خواهیم آموخت چرا استفاده از سرور برای استخراج رمز ارز دیجیتال چیا بهتر از سیستم کامپیوتر هست ؟

ارز دیجیتال چیا چیست ؟

در ابتدا سراغ این میریم که چرا ارز دیجیتال Chia تا این اندازه بین این همه آلت کوین معروف شد.

ارز دیجیتال چیا با ایده جدیدی از استخراج روی کار آمد که دیگر نیازی به مصرف بیش اندازه انرژی و برق برای استخراج نباشد و مورد بعدی که باعث مشهور شدنش شد این بود که دیگر نیاز به سخت افزار و CPU ها و GPU های قدرتمند نیست .

 تنها کافیست شما یک حافظه موقت قوی و تعدادی هارد ضعیف تنها جهت استخراج پلات ها داشته باشید.

در ادامه شما را با سخت افزار مورد نیاز برای استخراج ارز چیا و تجهیزات مورد نیاز برای ماین چیا آشنا می کنیم .

 

مطالعه بیشتر : هارد دیسک چیست ؟ + سوالات متداول

پلات چیست؟

پلات دقیقا همان چیزی است که شما با حافظه های موقت استخراج میکنید و باید آنرا مانند یک کد قرعه کشی در هارد های ضعیفی که تنها برای ذخیره سازی گذاشتید نگهداری کنید و چیا بصورت رندوم ممکن در طی مدتی به شما به عنوان جایزه این قرعه کشی یک کوین چیا دهد.

حالا این که چقدر زمان میبرد بستگی به تعداد پلات هایی دارد که شما دارید و هرچی بیشتر باشد شانس شما هم بیشتر میشود.

یعنی وابسته به شانستون هم هست .

ولی ارز چیا هم مثل بیت کوین و اتریوم استخر هایی دارد که شما با عضو شدن در اون استخر ها با تعداد زیادی  از کسانی که در حال استخراج هستند شریک میشوید و هر کس به نسبت پلات هایی که در استخر گذاشته سهمی از این ارز میبرد.

ارز چیا

ارز دیجتال چیا

استخراج ارز چیا

 

برای استخراج  ارز چیا توسط هارد چندین نکته را باید دانست :

۱-شما ارز چیا رو استخراج نمیکنید شما با استفاده از سخت افزارتون پلات استخراج میکنید و آنرا در مزرعه یا Farm chia  قرار میدهید.

۲-برای استخراج پلات مهم ترین قسمت Write هارد است که پیشنهاد خوده چیا و ما استفاده از حافظه های اس اس دی و NVME میباشد که سرعت Write بسیار بالایی دارند.

۳-برای استخراج هر پلات شما باید تقریبا ۳۰۰ گیگابایت را روی  SSD و نزدیک ۱۷۰ مگ را روی هارد را در نظر بگیرید .

۴-برای استخراج  هر پلات حداقل ۳ گیگ رم و ۲ کور CPU را در نظر بگیرید.

۵-نرم افزار استخراج چیا را همیشه بروز نگه دارید چون این نرم افزار همانند ارزش نو پا است و نیاز به رفع باگ های خود دارد و اگر شما آپدیت نکنید از بقیه عقب میمونید.

۶-چیا روز به روز کاربرانش زیاد تر میشوند پس با این دید نرید سراغ این ارز که پلات رو استخراج میکنید و دیگه از اس اس دی کار نمیکشید چون بقیه در حال ساخت پلات هستن و هر روز سختی شبکه بیشتر شده و شانس شما برای بدست آوردن چیا کمتر میشه .

۷- ترجیحا از سرور استفاده کنید چون کامپیوتر ها برای کار خانگی طراحی شدن و نهایت ۸ ساعت در روز روشن بودن آن آسیبی به سیستم نمیزند و اگر ۲۴ ساعته بخواد روشن باشه CPU ها خراب شده و در پی اون بقیه قطعات هم آسیب میبینند.

سرور ها برای استفاده ۲۴ ساعته طراحی شده اند و بهترین انتخاب اند .

قیمت ارز چیا

شاید به این فکر کنید که سرور ها خیلی گرون تر از PC ها میباشند ولی ما به شما کانفیگی را پیشنهاد میدهیم که خرید سرور برای شما بسیار مقرون به صرفه تر میباشد و با این حال که از نظر عمر هم بسیار عمر بالا تری دارد و قابلیت وصل شدن هارد های بیشتری را دارد.

شاید هم به این فکر کنید که میخواین در خانه استخراج کنید قیمت ارز چیا را بصورت لحظه ای رصد کنید و اقدام به خرید و فروش ارز دیجیتال چیا کنید ، ما برای اینکار هم میتوانیم به شما سرور های ایستاده رو پیشنهاد بدیم که صدای خیلی کمتری دارند و برای کسانی طرحی شده که اتاق سرور ندارند و میخواهند از دستگاهی استفاده کنند که نیاز به Cooling  و تنظیم دما نداشته باشد و راحت آنرا در اتاقی درون یک اداره نگهداری کنند .

مطالعه بیشتر : بررسی نکات مهم هنگام خرید سرور اچ پی + فیلم آموزشی

 

حال برای اینکه استخراج چیا را شروع کنید کافی است با شماره ۷۲۰۳۴-۰۲۱ تماس بگیرید تا ما شما را بطور کامل راهنمایی کنیم و بهترین کانفیگ رو بهتون پیشنهاد دهیم.

همچنین شرکت آرسس میتواند تامین کننده تجهیزات مورد نیاز شما برای استخراج چیا با بهترین قیمت هم باشد.

 

در پایان اگر سوالی ، نظری یا تجربه ای در زمینه استخراج رمز ارز چیا دارید که می تواند به دیگر کاربران کمک کند در پایین این صفحه برای ما ارسال کنید تا منتشر گردد .

<<< به این مطلب امتیاز دهید

نوشته سرور مناسب استخراج ارز چیا اولین بار در شرکت کامپیوتری آرسس پارت. پدیدار شد.

]]>
https://arsessnetwork.com/%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a8-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%ae%d8%b1%d8%a7%d8%ac-%d8%a7%d8%b1%d8%b2-%da%86%db%8c%d8%a7/feed/ 0